Information of Health Topics

Cara Jahit Bunga Riben



Anak-teladan: cara jahit manik teratai


Sebenarnya setiap kali mengajar kelas jahit manik asas, cheq-sue akan cuba curi masa utk ajarkan teknik yang lebih advance cthnya seperti jahit manik bunga[...]


Anak-teladan: cara jahit manil baby daisy


Cheq bercadang nak hiaskan dress flower girl aisyah ni dengan manik “baby daisy”. oleh itu cheq telah pilih manik pearl kuning sebagai tengah bunga dan[...]


Cara-cara membuat riben untuk jambangan bunga/hamper #tutorial


Ambik satu bahagian riben dulu. start dengan yang paling luar. pegang hujung dia. ingat pesanan aku, jangan sentuh bahagian yang menggelembung tu kalau tak[...]


Jahit jahitan: cara-cara membuat bunga ros dari reben


Cara-cara membuat bunga ros dari reben this talented author and guru has shared these guidelines in her facebook, and kindly permitted me to share this[...]


~~story of my chantique~~: diy- cara membuat riben ros


2) kemudian potong riben kira-kira 36cm (terpulang tebal mana bunga yang dimahukan). macam masha, potong je, tak kira ponhehe[...]


Munnafendy.com: tutorial ikat riben bunga telur


As per requested, ini ada 3 cara ikat riben untuk ikat pada bunga telur dengan cara mudah. tak semestinya untuk bunga telur, nak buat sebagai hairband atau pin kan[...]


Bits best: tutorial diy bunga riben


Ala macam kita buat kat tudung sekolah dulu-dulu tu.( dulu buat sendiri,malas nak jahit tepi)[...]


pap smear important for early detection of cervical cancer

Cervical cancer is the most common  cancer  found  in women, with the highest mortality rates. Almost 75% percent of female genital malignancies  occur  in the cervix or cervical area. The cervix is the uterus located between the  cavity of  the womb  (uterus) and vagina. The shape of the cervix is a cylindrical length of 3 [...]



Autism: A Brief Overview

What is Autism? Autism is a disorder caused in children during the first three years of their life. Autism is essentially a brain disorder. It affects the normal functioning of the brain. Autism is characterized by a disability in a child’s verbal and non-verbal communication. A child with autism suffers from mental retardation, stereotyped activities [...]



Genital warts- How To Avoid Them?

Genital warts are bad. If they form in a bunch on your genitals, you will have a very bad time getting them treated and your relationships will shatter. They look very bad and they will rob you of all mental peace. How to avoid genital warts? With the relationships we have now a days, unless [...]




Disclaimer There are some parts of content above automatically generated by BING Search API publisher doesn't take any responsibility for the content. If you feel don't comfortable with the content, you may leave this page, or you find your site listed here and want to remove it, please contact us.